top of page

Megoldási javaslat a székletvisszatartás esetében

Ez a videócsomag tizenkettő gyakorlatot tartalmaz. 

A tréning egyedi utat kínál a székletvisszatartás okozta problémák enyhítésére, megszüntetésére. 

Szerezzen tapasztalatot, hogyan reagál idegrendszer és a bélrendszer a videókban található gyakorlatok által keltett ingerekre! 

Meglátja, a tréning hatása már viszonylag rövid időn belül érezhető. Megldódnak a székletvisszatartással járó kellemetlen és fájdalmas gondok.

[Blog poszt a székletvisszatartásról]

A csecsemőkori reflexek és a székletvisszatartás kapcsolatáról „A Stephens-Sarlós Program” című könyvben találnak több információt.

A székletvisszatartás gyakorlatcsomag bérlésével 1 évig korlátlan személyes hozzáférést kap a Vimeo platformon található gyakorlatvideók megtekintéséhez. Egyéb részleteket olvashat a székletvisszatartás videócsomagról a Vimeon.

 

A videósorozat bérléséhez először regisztrálnia kell a Vimeon, majd bankkártyával vagy PayPal segítségével kell fizetnie.  Vásároljon szeptember vége előtt, és használja az PROM2309 promóciós kódot a 35%-os kedvezményért.

 

Segítségképpen létrehoztunk egy oldalt, amely tartalmazza az utasításokat, hogyan vásárolhatja meg a csomagot.

 

A videócsomag normál ára 16,99 USD (kb. 5900Ft). A kedvezményes kóddal a videócsomag ára mindössze 11 USD (kb. 3900Ft). Vegye figyelembe, hogy az árfolyamok változnak!

 

A gyakorlatokat mindenki a saját felelősségére végzi, illetve végezteti a gyermekével. Amennyiben a gyakorlatok végzésével kapcsolatban felmerülne ellenjavallat (agyvérzés, daganatos betegség, epilepszia, shunt, ortopédiai elváltozások stb.) a tréning megkezdése előtt konzultáljon a kezelőorvossal.

bottom of page