top of page

A szorongás csökkentése speciális gyakorlatokkal

A szorongás a gyermekek és a felnőttek életét is megkeserítheti. Ilyenkor nem tudja az ember, hogy mitől érez a gyomrában szorítást, miért izzad a tenyere vagy miért nem mer megszólalni.


Számos esetben célzott gyakorlatok végzésével ez a csöppet sem kellemes érzé csökkenthető vagy akár teljesen megszűntethető.

 

Ez a komplex csomag tizenkettő speciálisan összeállított videót tartalmaz. A gyakorlatok mindegyike egyedi utat kínál az szorongás okozta problémák enyhítésére.

Szerezzen tapasztalatot, hogyan reagál idegrendszer a videókban található gyakorlatok által keltett ingerekre! 

 

Ne hagyja, hogy a szorongás többé meghatározza az életét! A gyakorlatok rendszeres végzése kinyitja a kaput egy kiegyensúlyozottabb élet irányába. Éljen a lehetőséggel!

 

A csecsemőkori reflexek és a szorongás kapcsolatáról „A Stephens-Sarlós Program” című könyvben találnak több információt.

A szorongás gyakorlatcsomag bérlésével 1 évig korlátlan személyes hozzáférést kap a Vimeo platformon található gyakorlatvideók megtekintéséhez. Egyéb részleteket olvashat a szorongás ideócsomagról a Vimeon.

 

A videósorozat bérléséhez először regisztrálnia kell a Vimeon, majd bankkártyával vagy PayPal segítségével kell fizetnie.

Segítségképpen létrehoztunk egy oldalt, amely tartalmazza az utasításokat, hogyan vásárolhatja meg a csomagot.

Ismerkedjen meg a többi gyakorlatokat tartalmazó videócsomagokkal!

A gyakorlatokat mindenki a saját felelősségére végzi, illetve végezteti a gyermekével. Amennyiben a gyakorlatok végzésével kapcsolatban felmerülne ellenjavallat (agyvérzés, daganatos betegség, epilepszia, shunt, ortopédiai elváltozások stb.) a tréning megkezdése előtt konzultáljon a kezelőorvossal.

bottom of page