top of page

Időpontfoglalás

Kedves Szülők, Nagyszülők!

Nagyon sajnálom, de október végéig már nincs foglalható időpont.

Tudom, hogy sok gyermeknek lenne sürgős a vizsgálat és a gyakorlatok felírása. Bár előfordul egy-egy lemondás (ami az időpont foglalási rendszerben is megjelenik), de ez kiszámíthatatlan.

Addig is azt tudom javasolni, hogy kezdjenek el a gyermekeikkel tornázni. Végezzék azokat a gyakorlatokat napi rendszerességgel, amelyek a gyermek problémájának orvoslására, enyhítésére a leginkább megfelelnek. Ezeket a gyakorlatokat megtalálják az általam írt könyvben. Ennek címe: A Stephens-Sarlós Program, a Nyitott Akadémia gondozásában jelent meg 2022. augusztusában.

 

Köszönöm a megértő türelmüket!

Dr. Stephens-Sarlós Erzsébet

A jelentősen megnövekedett érdeklődés miatt sajnos nem tudok az SMS-ekre, e-mailekre, Messenger üzenetekre stb. válaszolni. Az egyetlen jelentkezési mód az "IDŐPONTFOGLALÁS" gombra történő kattintással lehetséges. Foglalás előtt kérem, hogy FIGYELMESEN olvassa el a következő sorokat:

  • Amennyiben nem sikerül szabad időpontot találni, kérem, hogy figyelje a felületet. Ha felszabadul egy időpont, úgy lehetősége van azt lefoglalni.

  • Sajnos minden időpont foglalt július végéig. Kérem, hogy figyeljék az időpontfoglaló rendszert, mert az őszi-téli időszakban betegség miatt minden héten van egy-két lemondás. Ilyenkor az időpont foglalhatóvá válik.

  • Egy gyermeknek csak egyetlen időpont foglalása engedélyezett. Ellenkező esetben mindegyik időpontot töröljük.

  • Testvérek esetében minden gyermek számára külön időpontot kell foglalni.

  • A foglalás után automatikus e-mailt kap, amely megerősíti a foglalást, az időpontot, a dátumot és a helyszínt.

  • Az vizsgálat időpontja előtt 2 nappal emlékeztető e-mailt és SMS-t fog kapni, melyre vagy e-mailben vagy SMS-ben válaszolnia KELL, hogy MEGERŐSÍTSE, részt fog venni a konzultáción.

  • Ha nem erősíti meg a részvételi szándékát, az időpontját AUTOMATIKUSAN TÖRÖLJÜK!

  • Amennyiben nem tud megjelenni a tervezett időpontban, kérjük, MINDENKÉPPEN mondja le, és amennyiben szeretné, foglaljon egy másik időpontot.

bottom of page