top of page

Videók - tesztek és gyakorlatok

A soha le nem épült vagy a visszatért primitív reflexek tünetek, melyek azt jelzik, hogy az idegrendszer magasabb szintű régióiban valami nem úgy történik, ahogyan annak lennie kéne.

Hogy milyen problémákhoz vezet egy-egy reflex fennállása vagy visszatérése, arról a Stephens-Sarlós program c. könyvben olvashat az érdeklődő.

Gyakorlatok

Többféle videócsomag közül válaszhat.

 

Az első csomag a leggyakrabban jelenlevő primitív reflexeket tesztelő gyakorlatokat tartalmazza.

 

A második videócsomag gyűjteményben megtalálhatók a gyakorlatok problématípusonként (ADHD, bepisilés, ASD, diszlexia, ügyetlenség stb.), illetve reflexenként (Moro, ATNR, Galant, markoló stb.)

A fentieken kívül elérhetők az egészen kicsi gyermekek, az új VULPI c. könyvben gyakorlatok gyűjtemény, és az idősek számára összeállított gyakorlatsorok.

A Vimeon található gyakorlatcsomagok bérlésével 1 évig korlátlan személyes hozzáférést kap a videók megtekintéséhez. 

A videósorozat bérléséhez először regisztrálnia kell a Vimeon, majd bankkártyával vagy PayPal segítségével kell fizetnie.

Segítségképpen létrehoztunk egy oldalt, amely tartalmazza az utasításokat, hogyan vásárolhatja meg a csomagot.

Nagyon sok esetben egy-két hónap elegendő ahhoz, hogy beinduljon vagy felgyorsuljon az a fejlődési folyamat, amelynek elmaradása, lassúsága számtalan problémát okoz. Máskor kicsit hosszabb időre van szükség egy-egy eredmény eléréséhez. Mindenesetre motiválja a gyakorlatot végzőt és a segítőt egyaránt, hogy olyan problémák oldódhatnak meg a tréning hatására, mint a megkésett beszédfejlődés, az ügyetlenség, az éjszakai bepisilés vagy a figyelemzavar-hiperaktivitás. De sorolhatnánk tovább a problémákat, nehézségeket.

bottom of page