top of page

Tréning a diszgráfia ellen

Ez a komplex csomag tizenhárom speciálisan összeállított videót tartalmaz. A gyakorlatok mindegyike egyedi utat kínál a diszgráfia okozta problémák enyhítésére.

 

Szerezzen tapasztalatot, hogyan reagál idegrendszer a videókban található gyakorlatok által keltett ingerekre! 

 

Amennyiben nem szervi probléma okozza az írással kapcsolatos nehézségeket, akkor az ok legtöbbször az idegrendszer éretlenségében keresendő. Mivel a finommotorikus mozgások, az izomtónus, a  térbeli tájékozódás mind az idegrendszer működésének függvénye, így éretlenség esetén gyakran előfordul, hogy diszgráfiás tünetek formájában jelentkezik a gond.

A diszgráfiás tünetek viszonylag könnyen megszüntethetők napi rendszeres gyakorlással, mely mindössze 8-10 percet vesz igénybe.

 

De ez még nem minden! A tréning hatékonyságát jelentősen növelik azok a szenzoros gyakorlatok, melyek a bal agyfélteke működésének serkentésére irányulnak. A gyakorlatok a csomag végén találhatók.

 

A csecsemőkori reflexek és a diszgráfia kapcsolatáról „A Stephens-Sarlós Program” című könyvben találnak több információt.

A diszgráfia gyakorlatcsomag bérlésével 1 évig korlátlan személyes hozzáférést kap a Vimeo platformon található gyakorlatvideók megtekintéséhez. Egyéb részleteket olvashat az diszgráfia videócsomagról a Vimeon.

 

A videósorozat bérléséhez először regisztrálnia kell a Vimeon, majd bankkártyával vagy PayPal segítségével kell fizetnie.

 

Segítségképpen létrehoztunk egy oldalt, amely tartalmazza az utasításokat, hogyan vásárolhatja meg a csomagot.

Ismerkedjen meg a többi gyakorlatokat tartalmazó videócsomagokkal!

A gyakorlatokat mindenki a saját felelősségére végzi, illetve végezteti a gyermekével. Amennyiben a gyakorlatok végzésével kapcsolatban felmerülne ellenjavallat (agyvérzés, daganatos betegség, epilepszia, shunt, ortopédiai elváltozások stb.) a tréning megkezdése előtt konzultáljon a kezelőorvossal.

bottom of page