top of page

Egyszerű gyakorlatokkal a beszédértési, beszédképzési problémák ellen

Ez a komplex csomag tizenhárom speciálisan összeállított videót tartalmaz. A gyakorlatok mindegyike egyedi utat kínál a beszédértéssel, beszédképzéssel kapcsolatos problémák enyhítésére.

Ahhoz, hogy a beszéd észlelése, megértése és képzése tökéletes legyen, az ép szervek mellett megfelelő izomtónusra van szükség. Az izomtónus beállítása az idegrendszer feladata. Sokszor a megkésett beszédfejlődés, a gyenge beszédértés vagy éppen a beszédhibák mögött a nem megfelelő izomtónus, illetve az idegrendszer éretlensége áll. Az éretlenséget többek között a fennmardt primitív reflexek is mutatják. 

Napi 10-15 perces rendszeres  gyakorlással a problémák a legtöbb esetben jelentősen csökkennek, illetve megszünnek.

 

De ez még nem minden! A tréning hatékonyságát jelentősen növelik azok a szenzoros gyakorlatok, melyek a bal agyfélteke működésének serkentésére irányulnak. A gyakorlatok a csomag végén találhatók.

 

Éljen a lehetőséggel és tapasztalja meg a gyakorlatok hatékonyságát!

 

A csecsemőkori reflexek és a beszéd kapcsolatos problémák kapcsolatáról „A Stephens-Sarlós Program” című könyvben találnak több információt.

A beszéd-gyakorlatcsomag bérlésével 1 évig korlátlan személyes hozzáférést kap a Vimeo platformon található gyakorlatvideók megtekintéséhez. Egyéb részleteket olvashat az beszéd videócsomagról a Vimeon.

 

A videósorozat bérléséhez először regisztrálnia kell a Vimeon, majd bankkártyával vagy PayPal segítségével kell fizetnie.

 

Segítségképpen létrehoztunk egy oldalt, amely tartalmazza az utasításokat, hogyan vásárolhatja meg a csomagot.

Ismerkedjen meg a többi gyakorlatokat tartalmazó videócsomagokkal!

A gyakorlatokat mindenki a saját felelősségére végzi, illetve végezteti a gyermekével. Amennyiben a gyakorlatok végzésével kapcsolatban felmerülne ellenjavallat (agyvérzés, daganatos betegség, epilepszia, shunt, ortopédiai elváltozások stb.) a tréning megkezdése előtt konzultáljon a kezelőorvossal.

bottom of page