top of page

Hogyan csökkentsük az ADHD tüneteit?

Figyelemzavar? Folytonos mozgás? ADHD-s tünetek?

 

Ez a komplex csomag tizenhárom speciálisan összeállított videót tartalmaz. A gyakorlatok mindegyike egyedi utat kínál a figyelemhiányos hiperaktivitási zavar (ADHD) okozta problémák enyhítésére.

 

Szerezzen tapasztalatot, hogyan reagál idegrendszer a videókban található gyakorlatok által keltett ingerekre!  

 

De ez még nem minden! A tréning hatékonyságát jelentősen növelik azok a szenzoros gyakorlatok, melyek a jobb agyfélteke működésének serkentésére irányulnak. A gyakorlatok a csomag végén találhatók.

 

Ne hagyja, hogy az ADHD többé meghatározza az életét! A gyakorlatok rendszeres végzése kinyitja a kaput egy kiegyensúlyozottabb élet irányába. Éljen a lehetőséggel!

[A blog posztom az ADHD-ról]

 

A csecsemőkori reflexek és az ADHD tüneteinek kapcsolatáról „A Stephens-Sarlós Program” című könyvben találnak több információt.

Az ADHD-gyakorlatcsomag bérlésével 1 évig korlátlan személyes hozzáférést kap a Vimeo platformon található gyakorlatvideók megtekintéséhez. Egyéb részleteket olvashat az ADHD videócsomagról a Vimeon.

A videósorozat bérléséhez először regisztrálnia kell a Vimeon, majd bankkártyával vagy PayPal segítségével kell fizetnie.

Segítségképpen létrehoztunk egy oldalt, amely tartalmazza az utasításokat, hogyan vásárolhatja meg a csomagot.

Ismerkedjen meg a többi gyakorlatokat tartalmazó videócsomagokkal!

A gyakorlatokat mindenki a saját felelősségére végzi, illetve végezteti a gyermekével. Amennyiben a gyakorlatok végzésével kapcsolatban felmerülne ellenjavallat (agyvérzés, daganatos betegség, epilepszia, shunt, ortopédiai elváltozások stb.) a tréning megkezdése előtt konzultáljon a kezelőorvossal.

bottom of page