top of page

Megoldási javaslat a székletvisszatartás esetében

Ez a videócsomag tizenkettő gyakorlatot tartalmaz. A tréning egyedi utat kínál a székletvisszatartás okozta problémák enyhítésére, megszüntetésére.

Szerezzen tapasztalatot, hogyan reagál idegrendszer és a bélrendszer a videókban található gyakorlatok által keltett ingerekre! 

Meglátja, a tréning hatása már viszonylag rövid időn belül érezhető. Megldódnak a székletvisszatartással járó kellemetlen és fájdalmas gondok.

[A blog posztom a székletvisszatartásról]

A csecsemőkori reflexek és a székletvisszatartás kapcsolatáról „A Stephens-Sarlós Program” című könyvben találnak több információt.

A székletvisszatartás gyakorlatcsomag bérlésével 1 évig korlátlan személyes hozzáférést kap a Vimeo platformon található gyakorlatvideók megtekintéséhez. Egyéb részleteket olvashat a székletvisszatartás videócsomagról a Vimeon.

 

A videósorozat bérléséhez először regisztrálnia kell a Vimeon, majd bankkártyával vagy PayPal segítségével kell fizetnie.

 

Segítségképpen létrehoztunk egy oldalt, amely tartalmazza az utasításokat, hogyan vásárolhatja meg a csomagot.

Ismerkedjen meg a többi gyakorlatokat tartalmazó videócsomagokkal!

A gyakorlatokat mindenki a saját felelősségére végzi, illetve végezteti a gyermekével. Amennyiben a gyakorlatok végzésével kapcsolatban felmerülne ellenjavallat (agyvérzés, daganatos betegség, epilepszia, shunt, ortopédiai elváltozások stb.) a tréning megkezdése előtt konzultáljon a kezelőorvossal.

bottom of page