top of page

Hogyan szüntethetjük meg az éjszakai ágybavizelést?

Amikor a gyermek már öt-hatéves, és még mindig  előfordul, hogy éjszaka bepisil, akkor mindenképpen érdemes szakorvoshoz fordulni. Abban az esetben, ha az orvos mindent rendben talál, valószínű, hogy a bepisilés hátterében az idegrendszer éretlensége áll.

Ha az érés nem történt meg spontán módon, akkor bizonyos gyakorlatok végzésével el lehet érni az ágybavizelés megszűnését. 

Ez a komplex csomag tizenkettő speciálisan összeállított videót tartalmaz. A gyakorlatok mindegyike egyedi utat kínál az éjszakai ágybavizelés okozta problémák enyhítésére.

 

Szerezzen tapasztalatot, hogyan reagál idegrendszer a videókban található gyakorlatok által keltett ingerekre! 

[A blog posztom az ágybavizelésről]

 

Ne hagyja, hogy a éjszakai ágybavizeléstöbbé meghatározza az életét! A gyakorlatok rendszeres végzése kinyitja a kaput egy kiegyensúlyozottabb élet irányába. Éljen a lehetőséggel!

A éjszakai ágybavizelés gyakorlatcsomag bérlésével 1 évig korlátlan személyes hozzáférést kap a Vimeo platformon található gyakorlatvideók megtekintéséhez. Egyéb részleteket olvashat a éjszakai ágybavizelés videócsomagról a Vimeon.

 

A videósorozat bérléséhez először regisztrálnia kell a Vimeon, majd bankkártyával vagy PayPal segítségével kell fizetnie.

 

Segítségképpen létrehoztunk egy oldalt, amely tartalmazza az utasításokat, hogyan vásárolhatja meg a csomagot.

Ismerkedjen meg a többi gyakorlatokat tartalmazó videócsomagokkal!

A gyakorlatokat mindenki a saját felelősségére végzi, illetve végezteti a gyermekével. Amennyiben a gyakorlatok végzésével kapcsolatban felmerülne ellenjavallat (agyvérzés, daganatos betegség, epilepszia, shunt, ortopédiai elváltozások stb.) a tréning megkezdése előtt konzultáljon a kezelőorvossal.

bottom of page