top of page

Segítség a gyakorlatcsomag vásárlásához

Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy segítséget nyújtsunk Vimeo platformon elhelyezett videók eléréséhez.

Számos magyar nyelvű gyakorlatcsomagot készítettünk. Ezeket a gyermekek (felnőtt segítségével), illetve a felnőttek egyaránt használhatják az otthoni környezetben. Minden videócsomag megtalálható a weboldalamon. A gyakorlatcsomagok leírása és a videók magyar nyelven készültek.

Kérem, figyeljék az oldalt, mert a csomagomk gyakran elérhetők kedvezményes áron a promociós kód felhasználásával.

A gyakorlatcsomagok ára a Vimeon euróban vagy amerikai dollárban van megadva, attól függően, hogy melyik országban él valaki. Magyarországon az ár dollárban van feltüntetve. A honlapon található edzéscsomagok oldalain a hozzávetőleges ár magyar forintban is szerepel, de ez az aktuális árfolyamnak megfelelően változik.

Hogyan juthat egy tréning-csomagoz?

Ha ezen a weboldalon egy csomag oldaláról indul, láthat egy trailer videót. Két lehetőség van. Ha azonnal el szeretné érni a gyakorlatokat, csak kattintson a „Rent all” gombra.

Vimeo screenshot

Vagy kattintson a „Vimeo” gombra. Ez megnyitja a Vimeo webhelyét, ahol további információkat láthat a csomagról.

Vimeo screenshot

A Vimeo oldalán a „Rent all” gomb segítségével bérelheti ki a videócsomagot.

Vimeo screenshot

Ha bérel egy edzéscsomagot, 1 évig korlátlan személyes hozzáférést kap a videók megtekintéséhez a Vimeo platformon.

 

A videócsomag bérléséhez létre kell hoznia egy bejelentkezést a Vimeon, és bankkártyával vagy PayPal segítségével kell fizetnie. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan kell ezt megtenni.

 

Először is létre kell hozni egy bejelentkezést. Adja meg a nevét, az e-mail címét és egy új jelszót, amellyel hozzáférhet a Vimeo-hoz.

 

Ezután kattintson a „Join with email” gombra.  Alternatívaként csatlakozhatsz a Facebook vagy a Google bejelentkezéssel is.

Vimeo bejelentkezés

Ezután adja meg bankkártyája adatait. Ha Ön PayPal-felhasználó, akkor ezt is használja a fizetéshez.

Videócsomag fizetés

A weboldalamon gyakran találhat kedvezménykódot, amelyet fizetéskor kell felhasználnia. Ha van kedvezménykódja, kattintson a „Apply promo code” gombra a fizetés részletei képernyőn.

Videócsomag kedvezménykód

Írja be a kedvezmény kódot, és kattintson az „Apply” gombra.

Videócsomag kedvezménykód hasznalása

Ha a kedvezménykód érvényes, akkor látni fogja az ár csökkenését. Ha a kedvezménykód elavult, hibaüzenetet kap. Meg kell néznie a weboldalamon, hogy van-e újabb kedvezménykód.

 

Végül kattintson a „Rent” gombra.

Videócsomag vásárlás utolsó lépje

Miután a fizetést sikeresen megerősítették, bármikor megnézheti a teljes videó-csomagot a „Watch Now” gombra való kattintással.
 

Ne feledje, ha megvásárolja a gyakorlatcsomagot, 1 évig korlátlan személyes hozzáférést kap a videók megtekintéséhez a Vimeo platformon. A biztonsága érdekében soha ne ossza meg a Vimeo bejelentkezési adatait senki mással. A videók letöltése nem megengedett és nem lehetséges!

Videócsomag megnézés

Ha később újra megnézné a videókat, az alábbi linkre kattintva tud hozzáférni:​

vimeo.com/ondemand/purchases

Vimeo video purchases

Ha problémája van a fizetéssel vagy a videók megtekintésével, vegy fel a kapcsolatot a Vimeo szolgáltatóval: https://vimeo.com/help/contact.

A gyakorlatokat mindenki a saját felelősségére végzi, illetve végezteti a gyermekével. Amennyiben a gyakorlatok végzésével kapcsolatban felmerülne ellenjavallat (agyvérzés, daganatos betegség, epilepszia, shunt, ortopédiai elváltozások stb.) a tréning megkezdése előtt konzultáljon a kezelőorvossal.

bottom of page