top of page

Hogyan lehet valaki ügyesebb?

Ez a komplex csomag tizenkettő speciálisan összeállított videót tartalmaz. A gyakorlatok az idegrendszer olyan irányú fejlesztését célozzák, mely által a nagy- és finommotorikus mozgások harmonikusabbá, gördülékenyebbé válnak.

 

Nincs több félregombolt ing, felborított pohár, bukdácsolás vagy maszatos evés.  A gyakorlatok rendszeres végzése kinyitja a kaput egy kiegyensúlyozottabb élet irányába. Éljen a lehetőséggel!

 

A csecsemőkori reflexek és az ügyetlenség kapcsolatáról „A Stephens-Sarlós Program” című könyvben találnak több információt.

A ügyetlenség gyakorlatcsomag bérlésével 1 évig korlátlan személyes hozzáférést kap a Vimeo platformon található gyakorlatvideók megtekintéséhez. Egyéb részleteket olvashat a ügyetlenség videócsomagról a Vimeon.

 

A videósorozat bérléséhez először regisztrálnia kell a Vimeon, majd bankkártyával vagy PayPal segítségével kell fizetnie.

 

Segítségképpen létrehoztunk egy oldalt, amely tartalmazza az utasításokat, hogyan vásárolhatja meg a csomagot.

Ismerkedjen meg a többi gyakorlatokat tartalmazó videócsomagokkal!

A gyakorlatokat mindenki a saját felelősségére végzi, illetve végezteti a gyermekével. Amennyiben a gyakorlatok végzésével kapcsolatban felmerülne ellenjavallat (agyvérzés, daganatos betegség, epilepszia, shunt, ortopédiai elváltozások stb.) a tréning megkezdése előtt konzultáljon a kezelőorvossal.

bottom of page