top of page

Célzott gyakorlatokkal a "szenzorosság" ellen

Nagyon ritkán van szervi oka az ún, "szenzorosságnak". Szinte minde esetben az idegrendszer érésében történik elakadás.

 

Ez olykor nagyon megkeseríti a mindennapokat, viszont viszonylag könnyű "rendbe tenni", mert a probléma egyszerű gyakorlatok rendszeres végzésével könnyen orvosolható.

 

Ez a komplex csomag tizenkettő speciálisan összeállított videót tartalmaz. A gyakorlatok mindegyike egyedi utat kínál a Túlzott Szenzoros Érzékenység (SPD) okozta problémák enyhítésére.

 

Szerezzen tapasztalatot, hogyan reagál idegrendszer a videókban található gyakorlatok által keltett ingerekre! 

 

Ne hagyja, hogy az SPD többé meghatározza az életét! A gyakorlatok rendszeres végzése kinyitja a kaput egy kiegyensúlyozottabb élet irányába. Éljen a lehetőséggel!

 

A csecsemőkori reflexek és a szenzoros integráció kapcsolatáról „A Stephens-Sarlós Program” című könyvben találnak több információt.

Az SPD-gyakorlatcsomag bérlésével 1 évig korlátlan személyes hozzáférést kap a Vimeo platformon található gyakorlatvideók megtekintéséhez. Egyéb részleteket olvashat az SDP videócsomagról a Vimeon.

 

A videósorozat bérléséhez először regisztrálnia kell a Vimeon, majd bankkártyával vagy PayPal segítségével kell fizetnie.

 

Segítségképpen létrehoztunk egy oldalt, amely tartalmazza az utasításokat, hogyan vásárolhatja meg a csomagot.

Ismerkedjen meg a többi gyakorlatokat tartalmazó videócsomagokkal!

A gyakorlatokat mindenki a saját felelősségére végzi, illetve végezteti a gyermekével. Amennyiben a gyakorlatok végzésével kapcsolatban felmerülne ellenjavallat (agyvérzés, daganatos betegség, epilepszia, shunt, ortopédiai elváltozások stb.) a tréning megkezdése előtt konzultáljon a kezelőorvossal.

bottom of page