top of page

Tesztgyakorlatok

A videókon található tesztgyakorlatok megkönnyítik a primitív reflexek tesztelését, az ingerre adott válaszok értékelését.


A szakirodalom 80-100 különböző primitív reflexet ír le. A videókon az általam leggyakrabban vizsgált reflexek tesztelése látható, illetve a forgatás utáni szemmozgás (post rotatios nystagmus) vizsgálata.


Amennyiben a reflexválasz pozitív, az két esetben lehetséges. Vagy sosem került gátlás alá, tehát a születéstől kezdve fennáll, vagy valamilyen oknál fogva (krónikus stressz, trauma, betegség, műtét, stb.) visszatért, azaz felszabadult a már egyszer kialakult gátlás alól.

Ha valakinek egy-egy reflexe váltható ki, a Stephens-Sarlós Program című könyvben, és az alábbi videócsomagokban talál megfelelő feladatokat a reflex gátlásának elősegítésére. Abban az esetben, ha egy adott problémára keres megoldást (pl.: ADHD, éjszakai bepisilés, diszlexia, ügyetlenség, stb.) akkor vagy a könyv előre összeállított gyakorlatsorait választhatja, vagy a problémának megfelelő videócsomag mellett is dönthet.​

Ne feledjük! A kiváltható csecsemőkori reflexek tünetek, melyek jelzik, hogy az agykéregnek a „tökéletes működéshez” szüksége van a reflexek jelenlétére. A reflexeket gátló gyakorlatok segítik az idegrendszer hatékonyabb, tökéletesebb működését.

A videón található gyakorlatokat mindenki a saját felelősségére végzi!

A kiváltható reflexek szerint összeállított videócsomagok:

 

 

A Vimeon található gyakorlatcsomagok bérlésével 1 évig korlátlan személyes hozzáférést kap a videók megtekintéséhez. 

A videósorozat bérléséhez először regisztrálnia kell a Vimeon, majd bankkártyával vagy PayPal segítségével kell fizetnie.

Segítségképpen létrehoztunk egy oldalt, amely tartalmazza az utasításokat, hogyan vásárolhatja meg a csomagot.

Ismerkedjen meg a többi gyakorlatokat tartalmazó videócsomagokkal!

A gyakorlatokat mindenki a saját felelősségére végzi.

A tesztgyakorlatok forrásai:

  • Reflex Testing Methods (Fiorentino)

  • The Unlock Brilliance Way

  • Quantum Reflex Integration (Brandes)

execise videos
bottom of page