top of page

Gyakorlatok az idősebb korosztály részére

A videókon található gyakorlatokat 60 éves kortól ajánlott végezni. A felső korhatár a csillagos ég. A tréning hozzájárul a testi, szellemi és lelki kondíció megőrzéséhez, javításához. Ha valaki az összes gyakorlatot képes elvégezni, az remek, de nem feltétlenül erre van szükség. Fel lehet osztani két, három vagy akár négy részre is a tréninget. Ami feltétlenül szükséges, az a napi gyakorlás.

Emlékezzünk! A megfelelő mozgás új idegsejteket eredményez, a szellemi munka (keresztrejtvényfejtés, társasjáték, zenetanulás, sakk, kártyázás), megőrzi az idegsejteket. A torna után tehát jöhet a szellemi edzés!

A blogomon olvashat további információkat: Mit tegyünk az boldog időskorért?

A fenti videó ingyenesen elérhető!

Amennyiben olyan csomagot szeretne vásárolni, ahol a gyakorlatok egymástól elválasztva, egyenként megtalálhatók, akkor azokat a Vimeon keresztül teheti meg. Így egy éven át korlátlan személyes hozzáférést kap a gyakorlatok megtekintéséhez. 

A videósorozat bérléséhez először regisztrálnia kell a Vimeon, majd bankkártyával vagy PayPal segítségével kell fizetnie.

Segítségképpen létrehoztunk egy oldalt, amely tartalmazza az utasításokat, hogyan vásárolhatja meg a csomagot.

További gyakorlatok találhatók a "Videók" menüpont alatt és a Stephens-Sarlós Program című könyvben.

A gyakorlatokat mindenki a saját felelősségére végzi. Amennyiben a gyakorlatok végzésével kapcsolatban felmerülne ellenjavallat (szív- és keringési probléma, agyvérzés, daganatos betegség, epilepszia, ortopédiai elváltozások stb.) a tréning megkezdése előtt konzultáljon a kezelőorvossal.

bottom of page