top of page

Egyszerű gyakorlatokkal a diszlexia ellen

Ez a komplex csomag tizenhárom speciálisan összeállított videót tartalmaz. A gyakorlatok mindegyike egyedi utat kínál a diszlexia okozta problémák enyhítésére, megszüntetésére.

Ne feledje! A primitív vagy másképpen csecsemőkori reflexek tünetek, melyek azt jelzik, hogy az idegrendszerenek még szüksége van az adott reflex jelenlétére. Az olvasással összefüggő problémák mögött az esetek java részében az idegrendszer éretlensége áll. Az érési folyamatot leghatékonyabban mozgásos feladatokkal lehet elősegíteni. 

 

De ez még nem minden! A tréning hatékonyságát jelentősen növelik azok a szenzoros gyakorlatok, melyek a bal agyfélteke működésének serkentésére irányulnak. A gyakorlatok a csomag végén találhatók.

 

Ne hagyja, hogy a diszlexia többé meghatározza az életét! A gyakorlatok rendszeres végzése kinyitja a kaput egy kiegyensúlyozottabb élet irányába. Éljen a lehetőséggel!

 

A csecsemőkori reflexek és a diszlexia tüneteinek kapcsolatáról „A Stephens-Sarlós Program” című könyvben találnak több információt.

A diszlexia gyakorlatcsomag bérlésével 1 évig korlátlan személyes hozzáférést kap a Vimeo platformon található gyakorlatvideók megtekintéséhez. Egyéb részleteket olvashat az diszlexia videócsomagról a Vimeon.

 

A videósorozat bérléséhez először regisztrálnia kell a Vimeon, majd bankkártyával vagy PayPal segítségével kell fizetnie.

 

Segítségképpen létrehoztunk egy oldalt, amely tartalmazza az utasításokat, hogyan vásárolhatja meg a csomagot.

Ismerkedjen meg a többi gyakorlatokat tartalmazó videócsomagokkal!

A gyakorlatokat mindenki a saját felelősségére végzi, illetve végezteti a gyermekével. Amennyiben a gyakorlatok végzésével kapcsolatban felmerülne ellenjavallat (agyvérzés, daganatos betegség, epilepszia, shunt, ortopédiai elváltozások stb.) a tréning megkezdése előtt konzultáljon a kezelőorvossal.

bottom of page