top of page

Hogyan csökkentsük vagy szüntessük az ASD tüneteit?

Ez a komplex csomag tizenöt speciálisan összeállított videót tartalmaz. A gyakorlatok mindegyike egyedi utat kínál az autizmus spektrumzavar  (ASD) okozta problémák enyhítésére, sok esetben a megszüntetésére.

 

Szerezzen tapasztalatot, hogyan reagál idegrendszer a videókban található gyakorlatok által keltett ingerekre! 

 

De ez még nem minden! A tréning hatékonyságát jelentősen növelik azok a szenzoros gyakorlatok, melyek a jobb agyfélteke működésének serkentésére irányulnak. A gyakorlatok a csomag végén találhatók.

 

Ne hagyja, hogy az ASD többé meghatározza az életét! A gyakorlatok rendszeres végzése kinyitja a kaput egy kiegyensúlyozottabb élet irányába. Éljen a lehetőséggel!

 

A csecsemőkori reflexek és az ASD tüneteinek kapcsolatáról „A Stephens-Sarlós Program” című könyvben találnak több információt.

Az ASD-gyakorlatcsomag bérlésével 1 évig korlátlan személyes hozzáférést kap a Vimeo platformon található gyakorlatvideók megtekintéséhez. Egyéb részleteket olvashat az ASD videócsomagról a Vimeon.

 

A videósorozat bérléséhez először regisztrálnia kell a Vimeon, majd bankkártyával vagy PayPal segítségével kell fizetnie.  Vásároljon szeptember vége előtt, és használja az PROM2309 promóciós kódot a 35%-os kedvezményért.

 

Segítségképpen létrehoztunk egy oldalt, amely tartalmazza az utasításokat, hogyan vásárolhatja meg a csomagot.

 

A videócsomag normál ára 16,99 USD (kb. 5900Ft). A kedvezményes kóddal a videócsomag ára mindössze 11 USD (kb. 3900Ft). Vegye figyelembe, hogy az árfolyamok változnak!

 

A gyakorlatokat mindenki a saját felelősségére végzi, illetve végezteti a gyermekével. Amennyiben a gyakorlatok végzésével kapcsolatban felmerülne ellenjavallat (agyvérzés, daganatos betegség, epilepszia, shunt, ortopédiai elváltozások stb.) a tréning megkezdése előtt konzultáljon a kezelőorvossal.

bottom of page