top of page

Hogyan lehet valaki ügyesebb?

Ez a komplex csomag tizenkettő speciálisan összeállított videót tartalmaz. A gyakorlatok az idegrendszer olyan irányú fejlesztését célozzák, mely által a nagy- és finommotorikus mozgások harmonikusabbá, gördülékenyebbé válnak. 

 

Nincs több félregombolt ing, felborított pohár, bukdácsolás vagy maszatos evés.  A gyakorlatok rendszeres végzése kinyitja a kaput egy kiegyensúlyozottabb élet irányába. Éljen a lehetőséggel!

 

A csecsemőkori reflexek és az ügyetlenség kapcsolatáról „A Stephens-Sarlós Program” című könyvben találnak több információt.

A ügyetlenség gyakorlatcsomag bérlésével 1 évig korlátlan személyes hozzáférést kap a Vimeo platformon található gyakorlatvideók megtekintéséhez. Egyéb részleteket olvashat a ügyetlenség videócsomagról a Vimeon.

 

A videósorozat bérléséhez először regisztrálnia kell a Vimeon, majd bankkártyával vagy PayPal segítségével kell fizetnie.  Vásároljon szeptember vége előtt, és használja az PROM2309 promóciós kódot a 35%-os kedvezményért.

 

Segítségképpen létrehoztunk egy oldalt, amely tartalmazza az utasításokat, hogyan vásárolhatja meg a csomagot.

 

A videócsomag normál ára 16,99 USD (kb. 5900Ft). A kedvezményes kóddal a videócsomag ára mindössze 11 USD (kb. 3900Ft). Vegye figyelembe, hogy az árfolyamok változnak!

 

A gyakorlatokat mindenki a saját felelősségére végzi, illetve végezteti a gyermekével. Amennyiben a gyakorlatok végzésével kapcsolatban felmerülne ellenjavallat (agyvérzés, daganatos betegség, epilepszia, shunt, ortopédiai elváltozások stb.) a tréning megkezdése előtt konzultáljon a kezelőorvossal.

bottom of page